Kniha obsahuje poznatky o viac ako 1 000 potravinách, surovinách a prísadách. Poslúži ako zdroj inšpirácie pre vaše varenie. viac
Táto príručka je sprievodcom po fascinujúcom a pestrom svete potravín. Pomôže vám pri každodenných nákupoch a poslúži ako zdroj kulinárskej inšpirácie či dodatočných informácií. Kulinárska encyklopédia sprostredkúva základné poznatky o viac než 1 000 potravinách, surovinách a prísadách. Nechajte sa zlákať, spoznajte a ochutnajte neznáme špeciality alebo opätovne objavte druhy ovocia a zeleniny, ktoré už takmer upadli do zabudnutia.
Väzba | Pevná |
---|---|
Autor | Ingeborg Pils |
Vydavateľstvo | SlovArt |
Počet strán | 384 |
Váha | 920 g |
Rozmer | 160 x 200 mm |
Ilustrácie | Áno |
Rok vydania | 2012 |
Jazyk | Slovenčina |
Encyklopédie: Kľúč k Poznaniu
Encyklopédie sú ako múdre sprievodcovské mapy, ktoré nás navigujú cez labyrint poznania. Ich stránky sú preplnené rozmanitými témami - od histórie a vedy po kultúru a umenie. Ale nie sú len zdrojom informácií, sú bránou do sveta, kde sa nachádza nekonečný zárez vedomostí.