Zaváranie, nakladanie, marinovanie …staré kulinárske umenie, ktorému sa dá ľahko naučiť. Vďaka nemu sa môžeme po celý rok tešiť z voňavých, vlastnoručne vyrobených pochúťok. viac
Zaváranie, nakladanie, marinovanie …staré kulinárske umenie, ktorému sa dá ľahko naučiť. Vďaka nemu sa môžeme po celý rok tešiť z voňavých, vlastnoručne vyrobených pochúťok.
Okrem tradičných receptov vidieckych kuchárok tu nájdete recepty ázijského alebo arabského pôvodu.
Nechajte sa inšpirovať a tvorte aj podľa vlastnej fantázie či už špeciality, ktoré vnesú do vašej kuchyne nádych leta aj v chladných zimných dňoch, alebo kulinárske darčeky, ako milú pozornosť na rôzne príležitosti.
Parametre
Stav | Mierne opotrebovaná |
---|---|
Väzba | Pevná |
Autor | Neuvedený |
Vydavateľstvo | Svojtka&Co |
Počet strán | 160 |
Váha | 922 g |
Rozmer | 216 x 290 mm |
Rok vydania | 2007 |
Jazyk | Slovenčina |